Poboljšano brendiranje destinacije Bosne i Hercegovine uz Lieb Management

itb-berlin_najveći-sajam-turizma-u-svijetu_visit-sarjaevo_herzegovina-tourism-cluster_republic-of-srpska_fortuna-tors_usaid-turizam

USAID Turizam potpisuje Zajednički plan implementacije s LIEB Management kompanijom 

Berlin, 9. mart 2023.-Na najvećem svjetskom sajmu turizma – ITB Berlin, USAID Turizam potpisao je Zajednički plan implementacije s kompanijom “Lieb Management” koji ima za cilj poboljšati brend profila Bosne i Hercegovine na DACH tržištima (Njemačka, Austrija, Švicarska). 

Svrha ovog Plana je pospješiti stvaranje brenda Bosne i Hercegovine na DACH tržištima (Njemačka, Austrija, Švicarska). To podrazumijeva poboljšanu učinkovitost i doseg promotivnih aktivnosti predstavnika bh. sektora turizma kroz industrijske i potrošačke kanale, što će rezultirati većom potražnjom iz prioritetnih tržišta i zemalja, postavljajući dolaske na putanju rasta i generišući veće prihode disperzijom putovanja i produženim boravcima. 

USAID Turizam i Lieb Management potpisali Zajednički plan implementacije
Autor fotografije: Jasmin Agović

“Lieb Management” je kompanija za marketing i odnose s javnošću, specijalizirana za turističku i MICE (Engl. Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) industriju, koja nudi kvalitetne, sveobuhvatne, individualizirane i targetirane usluge u marketingu, prodaji, odnosima s javnošću i influenserima. Kroz dugogodišnju stručnost, kontinuirane poslovne odnose s liderima industrije i medijima, Lieb Management priprema proizvode za tržište prema zahtjevima i očekivanjima klijenata. 

Ova  saradnja će pospješiti i podržati širenje tržišta Bosne i Hercegovine i mreže međunarodnih turističkih agenata, kako je istaknula direktorica marketinga i PR -a u kompaniji Lieb Management Lena Kleininger: „Bosna i Hercegovina je izuzetna destinacija za putnike iz različitih zemalja njemačkog govornog područja. Zanimljiva kultura, nevjerovatna historija i  niz drugih cjelogodišnjih aktivnosti na otvorenom, upravo je ono što većina putnika iz tih zemalja traži. Veoma smo sretni što imamo priliku dati doprinos i uložiti zajedničke napore projektom USAID Turizam, kako bi omogućili da sve više takvih putnika dolazi u posjetu Bosni i Hercegovini, gdje imaju priliku doživjeti nezaboravna iskustva. ” 

USAID Turizam i Lieb Management potpisali Zajednički plan implementacije
Autor fotografije: Jasmin Agović

You May Also Like…