Zanimljivi itinereri za okolinu Sarajeva i Mostara

hub-and-spoke_sarajevo-i-mostar_itinereri_mjesta-u-blizini-sarajeva_mostara

Uz kontinuirani razvoj turističke scene, kompanije u sektoru turizma moraju pratiti trendove rasta kada je u pitanju kreiranje atraktivnih paketa za potencijalne posjetitelje. Turistički sektor Bosne i Hercegovine je doživio ogroman napredak posljednjih godina, a domaći i međunarodni posjetioci pokazuju veliki interes za jedinstvenu kulturu i zadivljujuće prirodne ljepote Bosne i Hercegovine.

Kako bi se dodatno unaprijedila turistička ponuda za putnike, razvijen je i implementiran model Hub & Spokes. Ovaj model nastoji promovirati gradove u zemlji kao čvorišta destinacije (Hubs), a istovremeno pruža posjetiteljima jednostavan pristup i niz iskustava u manjim gradovima i selima (Spokes) u neposrednoj blizini u roku od 1,5 sata vožnje.

U nastavku pogledajte tematske itinerere i programe koji povezuju glavni grad BiH – Sarajevo i Grad Mostar koji je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, s obližnjim gradovima, selima i atrakcijama.

Sarajevo Hub&Spokes model uključuje sljedeće destinacije: Bjelašnica/Igman, Fojnica, Ilijaš, Kakanj, Kiseljak, Konjic, Kreševo, Pale/Jahorina, Travnik, Vareš, Visoko and Zenica. Preuzmite itinerer i valorizirajte njegovu upotrebu i u vašem poslovanju, klikom na link: https://bit.ly/HubandSpokes-Sarajevo

Mostar Hub&Spokes model uključuje sljedeće destinacije: Neum, Ravno, Čitluk, Nevesinje, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude, Stolac, and the neighboring municipalities of Berkovići, Ljubinje, Jablanica, and Konjic, as well as the wider area of the City of Mostar (Buna, Blagaj, Žitomislići, Goranci, etc.). Preuzmite itinerer i valorizirajte njegovu upotrebu i u vašem poslovanju, klikom na link: https://bit.ly/HubandSpokeMostar

You May Also Like…